Βιογραφικό Σημείωμα

φωτο 1   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 2 

  Γεννήθηκα στην Αθήνα όπως και οι γονείς μου, οι οποίοι ήταν απόγονοι προσφύγων από την Μικρά Ασία. Έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην Νεάπολη της Νέας Ιωνίας όπου τελείωσα το 11ο Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Αρρένων της Νέας Ιωνίας. Η επιμέλεια και η οργάνωση ήταν αρχές που βίωσα απο πολύ μικρός στην οικογένεια μας, με αποτέλεσμα να καλλιεργήσω με ευκολία την τάση μου για την λεπτομέρεια. Όλα αυτά συνδιασμένα με τον νοητικό και συναισθηματικό μου κόσμο συντέλεσαν στην επιλογή της οδοντιατρικής.     

  Σπούδασα στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών, όπου αργότερα διετέλεσα Επιστημονικός Συνεργάτης στον Τομέα της Ακίνητης Προσθετικής και των Οδοντιατρικών Υλικών και απόκτησα τον τίτλο του Διδάκτορα. Κατέχω επίσης Μεταπτυχιακό τίτλο από το ετήσιο πρόγραμμα της Μονάδας Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών (2010-2011).

  Συμμετείχα ως ομιλητής σε Παγκόσμια και Πανελλήνια Οδοντιατρικά Συνέδρια. Έχω συνγράψει δύο κεφάλαια σε οδοντιατρικά βιβλία, ένα στο "Ακίνητη Προσθετική" των Β. Δρούγκα & Γ. Καλούμενου και ένα στο "Αριστοτέλους Αδάμ Οδοντιατρικά Υλικά" του Α. Σταθόπουλου. Άρθρα και ερευνητικές εργασίες μου έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα οδοντιατρικά περιοδικά. Στο 33ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο που έγινε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2013, η εργασία μου με θέμα: "Σκέψεις, πεποιθήσεις, ανάγκες, συναισθήματα. Πώς η αναγνώριση τους μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της σχέσης μεταξύ οδοντίατρου-ασθενή και ...όχι μόνον", βραβεύτηκε με το βραβείο καλύτερης αναρτημένης ανακοίνωσης.                                                                                                      

 Έχω ολοκληρώσει σπουδές Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και διδάσκω Ομοιοπαθητική Οδοντιατρική στα σεμινάρια της Εθνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας. Από το 2005 έως το 2012, έχω παρακολουθήσει περισσότερες απο 1000 ώρες βιωματικών σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης [Επικοινωνία, Neuro Linguistic Programming (NLP), Life Coaching, Leadership, Non Violent Communication (NVC) κ.α.]. Έχω ιδρύσει και ήμουν πρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Αντισφαίρισης Οδοντιάτρων (1997-2012). Έχω ιδρύσει και είμαι Πρόεδρος του συλλόγου "Φωτεινά Χαμόγελα" που σκοπό έχει την εθελοντική συνεισφορά οδοντιάτρων στην θεραπεία παιδιών των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσχέρειες.

  Από το 1982 εργάζομαι στο ιδιωτικό μου οδοντιατρείο στην Νέα Ιωνία. Στο ιατρείο μου ασχολούμαι με Γενική Οδοντιατρική, Οδοντιατρική για παιδιά, Ομοιοπαθητική Οδοντιατρική και τοποθετώ Οδοντιατρικά Εμφυτεύματα με τις Προσθετικές τους Αποκαταστάσεις. Επίσης, με προσωπική φροντίδα, σε συνεργασία με εξειδικευμένους συναδέλφους καλύπτουμε όλες τις οδοντιατρικές ανάγκες της οικογένειας, όπως Ορθοδοντική παιδιών και ενηλίκων, Γναθοχειρουργική, Παιδοδοντία, Περιοδοντολογία, Ενδοδοντία και Laser.

  Γεννηθήκαμε για να ευλογούμε ο ένας τον άλλον και να προάγουμε την ευημερία μεταξύ μας.

  Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους που μου εμπιστεύονται την στοματική τους υγεία.