Βιογραφικό Σημείωμα

φωτο 1   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 2 

  Γεννήθηκα στην Αθήνα όπως και οι γονείς μου, οι οποίοι είναι απόγονοι προσφύγων από την Μικρά Ασία. Τελείωσα το 11ο Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Αρρένων της Νέας Ιωνίας.

  Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών, όπου αργότερα διετέλεσα Επιστημονικός Συνεργάτης στον Τομέα της Ακίνητης Προσθετικής και των Οδοντιατρικών Υλικών και απόκτησα τον τίτλο του Διδάκτορα της Οδοντιατρικής. Κατέχω επίσης Μεταπτυχιακό τίτλο από το ετήσιο πρόγραμμα της Μονάδας Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

  Συμμετείχα ως ομιλητής σε Παγκόσμια και Πανελλήνια Οδοντιατρικά Συνέδρια. Έχω συνγράψει δύο κεφάλαια σε οδοντιατρικά βιβλία, ένα στο "Ακίνητη Προσθετική" των Β. Δρούγκα & Γ. Καλούμενου και ένα στο "Αριστοτέλους Αδάμ Οδοντιατρικά Υλικά" του Α. Σταθόπουλου. Άρθρα και ερευνητικές εργασίες μου έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα οδοντιατρικά περιοδικά. Στο 33ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο που έγινε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2013, η εργασία μου με θέμα: "Σκέψεις, πεποιθήσεις, ανάγκες, συναισθήματα. Πώς η αναγνώριση τους μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της σχέσης μεταξύ οδοντίατρου-ασθενή και ...όχι μόνον", βραβεύτηκε με το βραβείο καλύτερης αναρτημένης ανακοίνωσης.                                                                                                      

 Έχω ολοκληρώσει σπουδές Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και διδάσκω Ομοιοπαθητική Οδοντιατρική στα σεμινάρια της Εθνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας. Από το 2005 έως το 2012, έχω παρακολουθήσει περισσότερες απο 1000 ώρες βιωματικών σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης [Επικοινωνία, Neuro Linguistic Programming (NLP), Life Coaching, Leadership, Non Violent Communication (NVC) κ.α.].

  Από το 1982 εργάζομαι στο ιδιωτικό μου οδοντιατρείο στην Νέα Ιωνία. Στο ιατρείο μου ασχολούμαι με Γενική Οδοντιατρική, Οδοντιατρική για παιδιά, Ομοιοπαθητική Οδοντιατρική και τοποθετώ Οδοντιατρικά Εμφυτεύματα με τις Προσθετικές τους Αποκαταστάσεις. Επίσης, με προσωπική φροντίδα, σε συνεργασία με εξειδικευμένους συναδέλφους καλύπτουμε όλες τις οδοντιατρικές ανάγκες της οικογένειας, όπως Ορθοδοντική παιδιών και ενηλίκων, Γναθοχειρουργική, Παιδοδοντία, Περιοδοντολογία, Ενδοδοντία και Laser.

  Είμαι έγγαμος και έχω 2 κόρες.