Ορθοδοντική

ΟΡΘ 

  Η ορθοδοντική παιδιών και ενηλίκων είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία, η οποία εκτός απο τα εξαιρετικά αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει, συμβάλλει καθοριστικά στην μακρόχρονη διατήρηση της στοματικής υγείας και στην βελτίωση της συναισθηματικής κατάστασης του θεραπευόμενου.

 Η σύγχρονη ορθοδοντική μπορεί να θεραπεύσει μεγάλη ποικιλία απο οδοντικές ή/και γναθικές ανωμαλίες αποτελεσματικά. Σημαντική όμως παράμετρος για την επιτυχία μιάς ορθοδοντικής θεραπείας, είναι η συνειδητή επιλογή του θεραπευόμενου να φροντίζει συστηματικά και με επιμέλεια τα δόντια και τα ούλα του, σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Διαφορετικά μαζί με το "ίσιωμα" των δοντιών θα καταφέρει να έχει καταστρέψει την υγεία πολλών δοντιών και των ούλων του. Αυτός είναι ο λόγος που επιβάλλει την συχνή συνεργασία ορθοδοντικού και οδοντίατρου, πριν ξεκινήσει η ορθοδοντική θεραπεία και σε όλη τη διάρκεια της.

  Όι ορθοδοντικές θεραπείες παιδιών και ενηλίκων γίνονται στον χώρο του ιατρείου μου σε συνεργασία με ειδικό ορθοδοντικό με παράλληλο και συνεχή έλεγχο της υγείας δοντιών και ούλων σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας.