10. Κομοτηνή 2016

Φ ΚΟΜ 2016.1  Φ ΚΟΜ 2016.2 

  Την Δευτέρα 30 Μαϊου 2016 ολοκληρώθηκε η δράση μας "Κομοτηνή 2016". Έγιναν 53 συνεδρίες κατα την διάρκεια των οποίων εξετάστηκαν και έγιναν οδοντιατρικές θεραπείες σε 51 παιδιά. Το σύνολο των εργασιών (σφραγίσματα, εξαγωγές, φθοριώσεις, καθαρισμοί κ.α.) ξεπέρασε τις 130.

   Με συναισθήματα ικανοποίησης και αισιοδοξίας ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους που με τις ενέργειες τους συντέλεσαν και στη δράση αυτή. Τον Πρόεδρο κ. Ν. Λυγιδάκη, και το δ.σ. της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας, τον Πρόεδρο κ. Α. Βρεττό, το δ.σ., τον Γ. Διευθυντή κ. Γ. Πρωτόπαππα και τους συνεργάτες του συλλόγου "Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος", τον Διοικητή κ. Ε. Πλωμαρίτη και την Προϊσταμένη του τομέα Βελτίωσης και Ποιότητας κ. Π. Θεοδοσιάδου της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας- Θράκης και τον Πρόεδρο κ. Κ. Τσιμπανίδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Δ. Χατζημέντωρα, το δ.σ. και τον Διευθυντή Πωλήσεων κ. Φ. Σωπίδη του Συνεταιρισμού Οδοντιάτρων Θεσσαλονίκης.

   Με συναισθήματα ευγνωμοσύνης, ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους υπέροχους κ.κ. Α. Αγγελίδου (παιδοδοντίατρο Αθηνών) και Π. Κατσαρώνη (οδοντίατρο Αθηνών) για την εθελοντική συνεισφορά τους, οι οποίοι αφιέρωσαν πολύ απο τον πολύτιμο χρόνο τους (5 ολόκληρες ημέρες) στην εξέταση και θεραπεία των παιδιών. Η συνεργασία μαζί τους είναι ιδιαίτερη τιμή εμάς.