7. Αλεξανδρούπολη 2015

ΑΛΕΞ 1  ΑΛΕΞ 2 

  Στις 14 και 15 Μαρτίου 2015, μία ομάδα απο τέσσερεις εθελοντές (2 παιδοδοντίατροι και 2 οδοντίατροι) απο την Αθήνα, επισκεφθήκαμε στην Αλεξανδρούπολη το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των "Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος" καθώς και το Παιδικό Χωριο στο Αρίστηνο, εξετάσαμε 74 παιδιά απο τις οικογένειες που υποστηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS και προγραμματήσαμε να κάνουμε τις θεραπείες τον Απρίλιο.

  Απο τις 27-30 Απριλίου 2015 μία ομάδα απο 3 εθελοντές (1 παιδοδοντίατρος και 2 οδοντίατροι) απο την Αθήνα εκτελέσαμε σφραγίσματα, φθοριώσεις, καθαρισμούς, εξαγωγές κ.α. σε 50 παιδιά, στην κινητή οδοντιατρική μονάδα που ήρθε απο το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

  Την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 ο Πρόεδρος και ο Γεν. Διευθυντής των "Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος" κ.κ. Α. Βρεττός και Γ. Πρωτόπαπας αντίστοιχα, παρουσία  εκπροσώπων της χορηγού εταιρείας Johnson & Johnson και του Δήμου Αλεξανδρούπολης απένημαν τιμητική πλακέτα στην Διοικήτρια του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου για την σημαντική συμβολή της στις δράσεις αυτές.