9. Θεσσαλονίκη 2016

Φ ΘΕΣ 16.1  Φ ΘΕΣ 16.2 

   Απο 7-11 Μαϊου 2016 οργαννώσαμε την δράση "Θεσσαλονίκη 2016" σε συνεργασία με την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία (Ε.Π.Ε.), τον σύλλογο "Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος" (Π.Χ.) και την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης (4η Υ.Π.).

   Σε 38 παιδιά 4-16 ετών έγιναν οδοντιατρικές θεραπείες (σφραγίσματα, εξαγωγές, καθαρισμοί,στιλβώσεις, φθοριώσεις κ.α.) απο 19 εθελοντές παιδοδοντίατρους και οδοντίατρους.

   Τους εθελοντές οργάνωσε το μέλος του δ.σ. της Ε.Π.Ε. παιδοδοντίατρος Βέρροιας κ. Σ. Αρίζος. Στη δράση αυτή σημαντική βοήθεια παρείχαν οι συνεργάτες των Π.Χ. κ.κ. Β. Αργυροπούλου, Η. Δαϊτσης, Ε. Σταμπόλη και Μ. Μπαλτούνα.

  Μέρος των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για τις οδοντιατρικές εργασίες χορηγήθηκαν δωρεάν απο τον Συνεταιρισμό Οδοντιάτρων Θεσσαλονίκης. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο κ.κ. Κ. Τσιμπανίδη και Δ. Χατζημέντωρα, τα μέλη του δ.σ., καθώς και τον Διευθυντή Πωλήσεων κ. Φ. Σωπίδη για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους.

  Ευχαριστούμε επίσης τον Διοικητή και την Προϊσταμένη του τομέα Βελτίωσης και Ποιότητας της 4ης Υ.Π. κ.κ. Ε. Πλωμαρίτη και Π. Θεοδοσιάδου για το ενδιαφέρον και τις ενέργειες τους.

   Ευχαριστούμε θερμά τον Τακτικό Καθηγητή του Εργαστηρίου Παιδοδοντίας του Α.Π.Θ. κ. Ν.Κοτσάνο για την επιλογή του να συνδράμει στο έργο μας, αναλαμβάνοντας την περίθαλψη πολλών παιδιών στην κλινική παιδοδοντίας του Α.Π.Θ. μαζί με τα στελέχη του.    

  Η εμπλοκή όλων των παραπάνω συνανθρώπων μας, καθώς και των στελεχών όλων των εμπλεκομένων φορέων σε συνδιασμό με το αποτέλεσμα που επιτυγχάνουμε σε κάθε δράση, μας δημιουργεί συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης, αισιοδοξίας και ευγνωμοσύνης. Ευχαριστούμε!!!